Tuesday, February 12, 2013

"Tagasi kooli" kutse ehk mis on 45 minuti mõju?

Millist mõju võib omada 45 minutit õpilaste elule, Sinu elule, õpetajate elule?

25. veebruarist 1. märtsini ootab Sind „Tagasi kooli“ fookusnädal. Koolid üle Eesti avavad uksed külalisõpetajatele, kes on valmis õpilastega oma teadmisi ja kogemusi jagama. Tule ja anna (vähemalt) üks tund!

Tänavune suur uudis on see, et „Tagasi kooli” uus infosüsteem võimaldab külalistundide kokkuleppimist ja teoks tegemist nüüdsest ka aastaringselt. See tähendab, et saad anda märku oma tunniandmise eelistustest senisest põhjalikumalt ning luua süsteemi järjepideva kasutajakonto. Samuti võimaldab infosüsteem võtta aktiivset rolli - otsingumootor on Sulle võimalus leida ise õpetajaid, kelle tundidesse võiksid Sinu poolt pakutud teemad kõige paremini sobida.
Sinu tunni mõju me hinnata ei tea. See võimaldab muuta koolielu mitmekesisemaks, sellest võib saada kogemus, mis mõjutab eluteed, või alguspunkt mõttele, mis muudab maailma.

„Kooliharidusest sõltub Eesti ja seeläbi kõigi meie tulevik. Külalisõpetajatena oma kogemustest ning valikutsest rääkides aitate te õpilastel läbi mõelda oma tulevikuplaanid ning koolidel pakkuda parimat haridust. Aitate kaasa sellele, et Eesti saaks targemaks ning paremaks,“ on öelnud president Toomas Hendrik Ilves.

Lähem info ja külalisõpetajaks registreerumine: http://tagasikooli.ee/kulalisopetajatele/uleskutse/ 

Oleme väga tänulikud, kui leiad mõne minuti teate edastamiseks, et kutsuda tagasi kooli ka oma sõpru, tutvusringkonda või organisatsiooni liikmeid - et info jõuaks kõigini, kellel võiks selle vastu huvi olla.
Kõigi küsimuste korral oleme Teile abiks aadressil is@tagasikooli.ee või telefonil 574 27645.

No comments:

Post a Comment