Monday, February 18, 2013

Heateo Sihtasutus otsib enda portfelli suure mõjuga algatusi!

Juba viimased 10 aastat oleme aidanud käivitada ja laiendada meie ühiskonda paremaks muutvaid organisatsioone. Heateo Sihtasutuse toetusportfellis on olnud alustavaid sotsiaalseid ettevõtteid, mis on tänaseks kasvanud oma valdkonna säravateks näideteks (nt Uuskasutuskeskus, Terve Eesti Sihtasutus, MTÜ Abikäsi). Teisalt oleme aidanud mõju oluliselt suurendada juba kogemustega tegijatel (nt SOS Lasteküla Eesti Ühing, MTÜ Oma Pere). 

Nüüd otsime taas eestvedajaid, kes soovivad ära lahendada mõne põletavalt olulise probleemi Eesti ühiskonnas! Heateo toetusportfelli on oodatud kandideerima elujõulise tegevusmudeliga algatused, mis pakuvad uuenduslikke ning pikaajalise mõjuga lahendusi. Võrdselt otsime nii tublisid alustajaid kui ka arenguhüpet teha soovivaid kogemustega organisatsioone. Meie uksed on headele algatustele alati avatud, kuid esimesse lendu võtame algatusi 1. märtsini ning sealt edasi pooleaastase vahega. 

Heateo meeskonna eksperdid töötavad koos oma portfelliorganisatsioonidega selle nimel, et nende algatuste mõju mitmekordistada. Selleks vahendame oma ala tipptegijatest vabatahtlike professionaalide ja teiste toetajate teadmisi, oskusi ning kogemusi. Pakume võimalusi arenguks nii organisatsiooni eestvedajale kui kogu meeskonnale. Toetav koostöövõrgustik särasilmsetest mõttekaaslastest on kauba peale! Tõestatult toimiva sotsiaalse ettevõtte ärimudeli korral abistame ka investorite leidmisel. 

Kui leiad, et just Sinu algatus võiks sobida meie toetusportfelli, uuri lähemalt siit: http://www.heategu.ee/kandideeri. Sealt leiad rohkem infot ja kontaktandmed! 
Tead kedagi teist, keda see võimalus maailma paremaks muutmisel edasi aitaks? Edasta see üleskutse ka talle!

Kandideeri Heateo portfelli ja muudame koos Eesti paremaks!

Indu ja edu soovides,
Heateo meeskond

No comments:

Post a Comment