Friday, April 12, 2013

Kutse noorte loomemajanduse foorumile

Kas tahaksid teha tulevikus sellist tööd, mis Sulle tõeliselt huvi pakub? Kas tead, milles oled andekas? Kas ootad elult põnevust ja uusi väljakutseid? 
  
Kärdla noored koostöös Kärdla Linnavalitsuse, Läänemere Linnade Liidu, Europe Direct´i ja teiste vahvate partneritega kutsuvad Eesti noori, noortejuhte ning hingelt noori osalema 9.-10. mail Kärdlas toimuvale noorte loomemajanduse foorumile. 
  
9. mail alustame kl 13.00 sellega, et üheskoos mõelda ja arutleda, kas tänapäeva noortel on lihtne leida tööd, kuidas noored suhtuvad oma firma loomisse, kas on algatatud noorte ettevõtlust edendavaid programme, kas on edulugusid noorte alustatud ettevõtetest jne. Seda nii Eestis kui lähinaabrite hulgas. Pärast arutelusid toimub 2-3 töötuba, kus saab tutvuda nende noorte või veidi vanemate inimestega, kes oma elu on loomemajandusega sidunud ja ettevõtjaks hakanud. Saame teada, kuidas loovalt mõelda, kuidas korraldada head üritust, kuidas oma ettevõtet või tegevust hästi reklaamida ja turundada. 
  
10. mail alustame kl 9.00 uute töötubadega, et saada võimalikult palju praktilist ülevaadet loomemajandusest. Kavas on tutvuda „Heleni tortidega“, ehk vaadata kaunist kondiitrielu; õppida eneseväljendust arvutigraafika vahendusel; näha tõelist fotostuudiot ja kõike muud sinna juurde kuuluvat. 
  
Registreerida saab aadressil Annely.Veevo@kardla.ee Registreerimisel palume nimetada töötoad, kus soovitakse osaleda. Lisainfot saab samalt aadressilt või telefonil +372 4636093 

No comments:

Post a Comment