Wednesday, October 24, 2012

Mihuse miniseminar vol.3! Tähenduslik jagamisruum! 30. novembril Tartus

Mihus on esimene Eesti noorsootöö ajakiri, mis toob noorsootöö tegijaile kätte uued lähenemised, arutelud ja põnevad uuringutulemused. Päevakajalistel tulemustel peatuvad ka Mihuse miniseminarid. Novembris jõuab järg kätte kolmanda ja ühtlasi ka viimase seminari kätte, kus arutame üheskoos noorsootöö igapäevaprobleemide üle ja saame sealjuures teadlikumaks noortepoliitikast.

 Kuigi igapäevaselt noortega tegelejatele võib esmapilgul noortepoliitika mõiste jääda hoomamatuks või kaugeks, mõjutavad selle arengusuunad nii riigi, maakonna kui valla-linna tasandil siiski väga otseselt noorsootöö kvaliteeti. Just nendele kokkupuutekohtadele  seminar keskendubki, kuid selle täpsem sisu kujuneb tulenevalt osalejate soovist ja vajadustest kohapeal.

Päeva juhib viimased 5 aastat erinevatel viisidel noorte osaluse ja kaasamise temaatikale pühendunud naerusuine koolitaja Siiri Liiva, kes on tuntud kirglike vestluste algataja ning moderaatorina.

Seminar leiab aset 30.novembril kell 10.30 -16.00 Tartu Loomemajanduskeskuse seminariruumis Kalevi tn 13).

Registreeru seminarile hiljemalt 20. novembril (k.a) SIIN!

MIHUST saad elektroonselt lugeda siin:http://www.mitteformaalne.ee/mihus.html

Olete oodatud osalema!
Kohtade arv on piiratud! MIHUS-e eelnev lugemus ega lugemine ei ole vajalik.
Seminar on osalejatele tasuta ning on rahastatud Euroopa Sotsiaalfondi ning Eesti Vabariigi kaasrahastusel elluviidava programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine“ 1.1.0201.08-0001 ressurssidest

No comments:

Post a Comment