Friday, October 26, 2012

KONVERENTS „NOORED TULEVIKUS“, 27.- 28. novembril, Tallinnas

Mis iseloomustab tänaseid noori? Kuidas ja kus nad õpivad?
Millised on olulisemad noori puudutavad tulevikutrendid?
Milliste pädevuste arendamine võimaldab noorte vajadustega sammu pidada?


Noorte igakülgse arengu toetamiseks otsib nendele küsimustele vastuseid ehk iga noorsootöötaja. Konverentsil „Noored tulevikus“ avaneb osalejatel võimalus enda mõtteid jagada ning saada uusi ideid, teadmisi ning oskusi noorte vajadustega kaasas käia.
Kuna noore elu puudutavate teemade ring on väga lai, siis on valdkondlikest uuringutest lähtudes valitud konverentsile kolm keskset teemat, mille võib kokku võtta küsimusega: kuidas soodustada noore õppimist, karjäärivalikute tegemist ja edukat lõimumist multikultuurses ühiskonnas?
Konverentsile ootame noorsootöötajaid üle Eesti: noortekeskuste ja huvikoolide töötajaid, huvijuhte, noorteorganisatsioonide eestvedajaid ja noorsootöö erialal õppivaid tudengeid.
Konverentsi päevakavast

Vaata täpsemat ajakava siin
Oma tulevikunägemust, millised on ühiskonnas olulisemad trendid ja kuidas need puudutavad noori, jagavad TÜ professor Marju Lauristin ja professor Howard Williamson Walesist.
Töötubade ja paneeldiskussiooni kaudu avanevad multikultuursuse ja virtuaalse õppimise seosed noorsootööga. Teisel päeval arutleme Kristjan Rebase eestvedamisel tulevikutöö teemadel.
Konverentsi lõpuosa on pühendatud noorsootöötajatele kättesaadavatele ressurssidele: kuidas saab noorsootöötaja kohaneda muutustega ning kaasata noori.  Muutuste juhtimise teemat mõtestame koos Anu Viroverega.
Ühist ruumi ning jagamist toetab Tartu Spontaansusteater.


Praktilised korraldused
Konverents toimub Tallinna Lauluväljaku seminariruumides, aadressiga Narva maantee 95, Tallinn.

Konverentsile ootame kuni sada osalejat. Juhul kui osaleda soovib rohkem inimesi, tehakse registreerunute seast valik täidetud vormide põhjal. Konverentsil osalejatelt oodatakse osalemist täies mahus!
Kaugemalt tulijatel on võimalik 27.11. ööbida lähedalasuvas Oru hotellis (peamiselt 2-kohalised toad). Majutuskohtade arv on piiratud, võimalusel palume leida teil endale ise seminari ajaks majutuse.
Konverentsil osalemine
Konverentsil osalemiseks on vajalik täita registreerimisvorm hiljemalt 16. novembril 2012 SIIN. Kõiki registreerunuid teavitatakse hiljemalt 21. novembril e-maili teel.
Lisainfo (sisuline): Aune Lillemets aune.lillemets@archimedes.ee
Lisainfo (korralduslik): Katri Hoogand, katri.hoogand@archimedes.ee, 6 979 222


SA ARCHIMEDES EUROOPA NOORED EESTI BÜROO
*Konverents ja toitlustus on osalejatele tasuta ning rahastatud Euroopa Sotsiaalfondi ning Eesti Vabariigi kaasrahastusel elluviidava programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine“ 1.1.0201.08-0001 ressurssidest.


NB! Transpordikulusid ei hüvitata!

No comments:

Post a Comment