Monday, October 15, 2012

Esita oma Hea Eeskuju kandidaat nüüd!

Kas Sina tunned mõnd noort, kelle särasilmsus ja soe süda ning sihikindel töö, on muutnud meie kodupaika paremaks? Võib-olla elab just Sinu kõrvalmajas keegi, kelle pealehakkamine ja entusiasm paneb ka Sind uskuma oma unistustesse. Keegi kes on Sulle eeskujuks?
Juba järgemööda viiendat aastat otsime kandidaate konkursile „Hea Eeskuju”.

Taaskord on Sul võimalus kinkida oma tublile sõbrale, klassikaaslasele või naabrile 1300 euro suurune stipendium. Stipendiumi paneb tänavu välja meie hea koostööpartner Stockmann.    

Aga see ei ole veel kõik! 15 Hea Eeskuju lõppvooru pääsenule kingib Tallink Laheda Koolipäeva merel.
Vaata enda ümber ringi. Märka erilist inimesi. Oska tõsta esile tema tegu! Haara kohe sulepea, sest
kõikide parimate lugude esitajate vahel jagatakse laiali Viru Keskuse kinkekaarte 500 € väärtuses.

Heaks Eeskujuks võib saada igaüks, kes on teinud teoks omapärase ja eeskujuliku teo, on vastutustundlik, hooliv ja õpib 7 - 12 klassis või kutsekeskkoolis. Kõiki esitatud lugusid hindab žürii Riigikogu esimehe ja konkursi patrooni Ene Ergma juhtimisel ning Eesti Õpilasesinduste Liidu, Eesti Noorteühenduste Liidu, Tegusate Eesti Noorte, Eesti Lastekaitse Liidu, Eesti Lastevanemate Liidu, Unicef-i ja mitmete teiste Eesti arvamusliidrite ja ettevõtjate osavõtul.

Silmapaistvaid noori ning võitjat ja võiduloo kirjutajat tunnustab Ene Ergma koos üle Eesti kokku tulnud 800 noorega konkursi auhinnagalal, mis leiab aset 20.novembril toimuval noortekonverentsil Lahe Koolipäev 2012 Rahvusooperis Estonia.

Nüüd, aga kiiresti kirjutama, sest kandidaate on aega esitada vaid nädalake, kuni 31.oktoobrini. Ära viska tänaseid toimetusi homse varna!

Loo esitamiseks mine meie kodulehele www.noortekonverents.ee/eeskuju ja lae sealt alla taotlusvorm. Vormi täitmine ei võta Sult kindlasti rohkem aega, kui pool tunnikest, aga kingitus, mille oma sõbrale teed ei ole rahas ega ajas mõõdetav. 

Parim viis inimese tänamiseks on tema esile tõstmine ja “aitäh” ütlemine.

Lisainfo:

Merilin Piipuu  
Hea Eeskuju tänusündmuse peakorraldaja
Telefon:  56 481 413
E-post: merilin@noortekonverents.ee

No comments:

Post a Comment