Wednesday, August 15, 2012

Noortekoolitus "Märka ja tegutse!" 21. septembril Tartus

Noortekoolitus „Märka ja tegutse!“ 21. septembril Tartus!

Mida saan mina ühiskonnas korda saata? Kuidas leida probleemide põhjuseid ja parimaid võimalikke lahendusi? Kuidas valida sobivad tegevused ja saada raha nende ellu viimiseks?

„Märka ja tegutse“ on mõeldud noortele vanuses 15-30 eluaastat, kellel on soov midagi head korda saata, mis toetab kogukonda, piirkonda või tervet Eestit!

Koolituse tulemusena oskad märgata probleeme, mis vajavad Sinu sekkumist ning arendada ideid lahendusteks, millele on edaspidi lihtne toetust leida!  Samuti saad leida mõttekaaslasi, kellega koos oma ideid ellu viia. Koolitus pakub võimalust aktiivselt kaasa lüüa ja arutleda.

Koolitus toimub 21. septembril kell 10.30 - 17.30 Tartus, Tartu hotellis (Soola 3, http://www.tartuhotell.ee/).

Soovid osaleda?

Ootame sind kandideerima kohe, kuid mitte hiljem kui 10. septembril 2012. Kandideerimisvorm täida siin:  http://euroopa.noored.ee/reg_est. Kuna kohtade arv on piiratud, siis saab samast noortegrupist kandideerida kuni 3 noort. Sinu osalemisvõimaluse kinnitame hiljemalt 14. septembril.

Koolituse viivad läbi Aune Lillemets ja SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo esindaja Nele Mets. Koolituse töökeeleks on eesti keel.

Koolitusel osalemine on tasuta. Koolitusega kaasnevad kulud (välja arvatud transpordikulud) katab SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo.

NB! Soovime toetada võrdseid osalusvõimalusi - Euroopa Noored koolitused on avatud kõikidele noortele, olenemata erivajadustest. Palun pane vastav info kirja kandideerimisvormi lahtrisse "Erivajadused". Vajadusel kompenseerime ühistranspordikulud 70% ulatuses.

Lisainfo: Nele Mets, nele.mets@archimedes.ee, 6979 237
Pilt

No comments:

Post a Comment