Thursday, September 1, 2011

Stardib ENTRUM Lõuna-Eesti 2011/2012! Liitu ENTRUM programmiga vabatahtlikuna või juhendajana!

Tule ja anna oma panus Eesti tuleviku arendamisse!
Noorte ettevõtlikkuse arenguprogramm ENTRUM kutsub Sind Eesti noori arendama ja inspireerima. Tule osale programmi töös ja aita kujundada meie noortes ettevõtlikku ellusuhtumist! Üleskutse puudutab kõiki ettevõtlikke inimesi üle Eesti, kes hoolivad meie noorte ja seeläbi kogu Eesti tulevikust. 2011/2012 õppeaastal on ENTRUM programmi fookuses Lõuna-Eesti. Koos ettevõtlike noortega keskendume just selle regiooni majandus- ja sotsiaalkeskkonna arendamisele.

Entrum arenguprogrammi panustavad üle 200 organisatsiooni ja inimese üle Eesti, nende hulgas ettevõtluse arendamise tugistruktuurid, maakondlikud arenduskeskused, ettevõtted ja mittetulundusühingud ning edukad ettevõtlikud inimesed üle Eesti.

Kui Sina tunned vajadust panustada Eesti ühiskonna arengusse, sh. noorte ettevõtlikkuse arendamisse, siis liitu julgelt Entrum noorte ettevõtlikkust edendavate ettevõtmistega! Sinul on ENTRUM noorte arendamisse võimalik panustada ENTRUM sessioonide vabatahtlikuna.

Mida see Sulle annab?

ENTRUM programm annab Sulle võimaluse efektiivsel moel panustada Eesti noorte algatusvõime ja vastutustundlikkuse kujundamisse ning oma kodupiirkonna arengus aktiivse kaasalöömise vajaduse tajumise võime arendamisse. Selle kaudu panustad oma kodupiirkonna ja kogu Eesti majanduslikku ja sotsiaalsesse arengusse.
Liitudes ENTRUM programmiga liitud suure ja mitmekülgse võrgustikuga, kuhu kuuluvad noored ise, erinevate majandusharude tippettevõtjad ja -tegijad, koolitajad, erinevate valdkondade Eesti tipptegijad, ametkonnad, koolid, kohalikud omavalitsused, ülikoolid, erinevad noorte organisatsioonid ja noortele mõeldud konkursside korraldajad, samuti maakondlikud arenduskeskused. ENTRUM programm annab Sulle unikaalse võimaluse kõigi nendega suhtlemiseks ja kontaktide loomiseks mitteformaalses või töises keskkonnas.
ENTRUM programmiga liitumise võimaluste kohta uuri info@entrum.ee või 55656392.

 ENTRUM programmi vabatahtlikku tegevust arendab Vabatahtliku Tegevuse Arenduskeskus.

No comments:

Post a Comment