Sunday, October 24, 2010

Rõngu Noortevolikogu korraldab koostööfoorumi

Rõngu Noortevolikogu eestvedamisel toimub 26. oktoobril Rõngu rahvamajas koostööfoorum valla erinevate ühenduste ja asutuste vahel. Kohtumise eesmärgiks on parandada vallas tegutsevate ühenduste omavahelist koostööd ning siduda seda senisest enam ka noortele oluliste teemadega.

Kohal esindatud organisatsioonid saavad võimaluse enda laiemaks tutvustamiseks ning aruteludes gruppides osaluskohviku põhimõttel. Osalejad saavad valida neid kõige enam huvitavate teemade vahel, millest hiljem tehakse kokkuvõtted, mis toetavad noortevolikogu edasise tegevuse planeerimist. Pikemaajaliseks eesmärgiks on Rõngu valla noorsootöö strateegia kujundamist.

"Rõngu Noortevolikogu on seni puudunud lüli noorte ja valla vahel. Koostööfoorum omakorda  on ühenduslüliks noortevolikogu ja valla vahel. See üritus on ka kõigi võimalus öelda sõna sekka tulevikuplaanide tegemisel. Kui ise ei muuda, siis sinule ei muudeta!" arvas Rõngu Noortevolikogu esimees Heidi Margus.

Ürituse täpsema päevakava leiavab Rõngu valla kodulehelt, aadressil http://www.rongu.ee .

Rõngu Noortevolikogu on loodud sellel kevadel SA Domus Dorpatensise projekti raames "Noorte osalus kohaliku tasandi otsustusprotsessides". Noortevolikogu on osaluskogu, mille eesmärgiks on noorteosaluse suurendamine Rõngu vallas ning noorte ühiskondliku aktiivsuse tõstmine. Rõngu Noortevolikogu visiooniks on ühiskondlikult aktiivsed, üksteise suhtes arvestavad, abivalmid, noorematele eeskujuks olevad ning oma õigustest teadlikud noored.

Lisainfo:
Marit Külv
Aseesimees
Rõngu Noortevolikogu
Telefon: +372 59 053 469
E-post: kratitar@gmail.com

No comments:

Post a Comment