Monday, January 27, 2014

Mina kultuuris ja kultuur minus!

Kuhu minna? Mida teha? Eesti Noorteportaal on algatanud uue kampaania “Mina kultuuris ja kultuur minus”, millest on võimalik osa võtta on kõigil kuni 30-aastastel noortel.

Lisaks kognitiivsetele teadmistele ja oskustele on väga sageli vaja ka afektiivseid hetki ning oskust kirjeldada emotsioone noorte endi tasandil. Väga hea kirjalik eneseväljendusoskus avab maailmas paljud uksed. Pakume sulle võimalust olla nähtav ning eeskuju ja kirjutada oma kultuurikogemusest teistele. Lugu võib olla seotud kas muusika, kujutava kunsti, filmi, teatri, tantsu, spordi või lihtsalt mõne suurema muuseumi, ürituse, messi või festivali külastamisega.

Vajalik on vaid saata meile aadressile info@noorteportaal.ee oma meeldejääv kultuurikogemus Eestist või mujalt maailmast (teksti pikkuseks ligikaudu üks A4 lehekülg), mida sooviksid jagada ka teistega. Lisadena ära unusta lisamast pilte, oma täisnime, vanust ning ka aadressi! 

Parimad tööd tõlgitakse ka inglise keelde avaldamiseks Euroopa Noorteportaalis. Euroopa Noortekaardiga saad osa enam kui 60 000 soodustusest Euroopas! Sinu vaev ei jää tasumata, kõik kultuuriloo saatnud noored saavad endale TASUTA Euroopa Noortekaardi. Parimatele lisaks ka üllatusauhinnad, vähemalt 15 Euro väärtuses kinkekaart täiendavalt kultuuri nautimiseks! 

Millest noored kirjutavad? Lood leiad sa siit

No comments:

Post a Comment