Sunday, September 22, 2013

Kogu noorteinfo ühest kohast: Noorteportaal.ee tutvustus Tartus neljapäeval, 26. septembril

 Saabuval neljapäeval, 26. septembril kl 15.00 on kõigil huvilistel võimalik kuulda lähemalt, mis on Noorteportaal.ee ning missugust põnevat informatsiooni ning võimalusi kas koostööks või igapäevaste otsuste tegemisteks see endas sisaldab. Infoseminar toimub Tartus, Tartu Raekoja kolmanda korruse saalis.

Infoseminari eesmärk on anda terviklik ülevaade Noorteportaalist eesmärgiga kaasata spetsialistid, kuid ka noored aktiivselt selle sisu loojateks. Soovime kaasata enam noorteinfo ja noorsootöö valdkonnas töötajaid ja suurendada koostööd teiste infoarendajate ja – pakkujate ning portaalidega üle kogu Eesti.

Noorteportaal kajastab noortest ja noorte vajadustest lähtuvalt erinevaid uudiseid ja informatsiooni töö, hariduse- ja koolitusvõimaluste kohta ning muid noori puudutatavaid olulisi teemasid. Portaalist leiab lugeja infot erinevate projektide osalusvõimalustest, palju põnevaid pakkumisi ja lugusid teiste kogemustest. Noorteportaal.ee kogub noorteinfot nii Eestist kui ka Euroopast: selle sisu loovad ka EURODESKEuroopa Noorteportaal ja Euroopa Noortekaart.

Noorteportaali loomist on toetanud Kodnikuühiskonna Sihtkapital, seda rahastab Haridus- ja Teadusministeerium ning Euroopa Komisjon. Portaali hoiab üleval Eesti Euroopa Liikumine.

Infoseminar on kõigile tasuta ning vajalik on eelregistreerimine aadressil info@noorteportaal.ee või telefonil 6 419 681 hiljemalt kolmapäeval, 25.09.2013. Sündmus kestab maksimaalselt poolteist tundi. 15.10.2013 toimub Noorteportaali infoseminar ka Tallinnas, Euroopa Liidu majas.

Oled oodatud!

Noorteportaal

No comments:

Post a Comment