Monday, March 12, 2012

OKEI seminar-õppekäik Tartu Teadusparki

Märtsi lõpus toimub ainulaadne üritus, OKEI seminar-õppekäik Tartu Teadusparki! Õppekäik on mõeldud 15.-19.aastastele ettevõtlikkusest huvitatud noortele (st 9-12 klass). Õppekäik toimub reedel, 30. märtsil kell 13. Üritust korraldab SA Tartu Ärinõuandla.

Õppekäigu näon on tegu ainulaadse võimalusega piiluda Tartu Teaduspargi kardinate taha. Saame teada, mis üldse on Tartu Teaduspark ja mis erinevad asutused seal asetsevad; saame ka teada, misasi on inkubatsioon ja kuidas seda tehakse. Samuti uurime seda, mis on ühe hea teadusfirma nipp, et ta suudab välja tulla innovatiivsete ideedega ja oma tootega läbi murda rahvusvahelisele ärimaastikule.
Ka muud küsimused leiavad vastuse. Peale majatuuri toimub töö gruppides, kus noortel osalejatel on ainulaadne võimalus koos maja töölistega leida lahendusi Teaduspargi muredele.

Noorele osavõtjale on see suurepärane võimalus end arendada läbi ettevõtlussimulatsiooni, selline praktiline kogemus on kasuks oma tuleviku karjääri arendamisel.

Üritust modereerib Harald Lepisk.

Õppekäik on tasuta, ent kohtade arv piiratud, seega kiirusta!

Registreerimise tähtaeg on neljapäev, 29. märts. Registreerimise soovist anda teada meilile okeinoored@gmail.com ning märkida ees- ja perekonnanimi, kool või asutus, e-mail ja kontakttelefon.

Rohkem infot:
Kristiina Lepa
OKEI seminar-õppekäik projektijuht
58 004 002
okeinoored@gmail.com

OKEI seminar-õppekäiku toetab Euroopa Liidu Sotsiaalfond, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja Tartu linn.


No comments:

Post a Comment