Saturday, November 5, 2011

Vajame ENTRUM 2. sessioonile vabatahtlikke!

Noorte ettevõtlikkuse arenguprogramm ENTRUM palub Sinu abi, et Lõuna-Eesti piirkonna 2. sessioon sujuks tõrgeteta ning oleks positiivne ja meeldejääv elamus kõigile osalejatele. Selle eesmärgi saavutamiseks vajame sessioonipäevaks 19. novembriks 2011 vabatahtlikke abikäsi. 

Otsime inimesi, kes oleksid abis Tartus Dorpat Konverentsikeskuses sessiooni korraldamisel.
ENTRUM programm katab vabatahtliku sõidukulud ja toitlustuse.  Lisaks korraldame vabatahtlikele ENTRUM programmi ja 2. sessiooni tutvustamiseks vajalikku infotunni 19. novembri hommikul.
Juhul, kui oled ise valmis sessioonile vabatahtlikuks tulema, oleme Sulle väga tänulikud. Kui Sa aga ise kaasa lüüa ei saa, oleme tänulikud, kui edastad selle üleskutse oma lähiringi inimestele.

Ootame vabatahtlike sooviavaldusi 15. novembriks 2011 e-maili aadressil helin.soot@energia.ee.
Kõigile küsimustele ENTRUM programmis vabatahtlikuna kaasalöömise teemal vastab meie vabatahtlike koordinaator Helin Sööt, 56998575, helin.soot@energia.ee.
Vabatahtliku töö täpsem kirjeldus:
Sessioonide abilised tegelevad sessioonide osavõtjate registreerimise, reklaammaterjali jagamise, õppesaalidesse bännerite ülespaneku, konverentsisaali assisteerimise ja osavõtjate busside vastuvõtuga.

Vabatahtlike abi läheb vaja 19. novembril 2011. a. Tartus, Dorpat Konverentsikeskuses. Ootame Sind vabatahtlikuks võimalusel terveks päevaks, kuid vajadusel võime vabatahtlike ülesandeid jagada ka poole päeva või mõne tunni kaupa.

ENTRUM busside reisisaatjad jälgivad, et kõik nimekirjas olevad noored saaksid ilusti bussi peale ning et ENTRUM buss liiguks vastavalt graafikule. Vabatahtlik raporteerib bussi liikumisest ja inimeste peale võtmisest ENTRUM logistikajuhile. Busside saatjaid vajame ENTRUM sessiooni päeval ehk 19. novembril 2011. ENTRUM bussid liiguvad Tartu poole Valgast, Võrust, Põlvast, Jõgevast ja Põltsamaalt. Bussid hakkavad liikuma kell 09.00 ja on tagasi alguspunktis kell 19.00.

Loodan, et tahad ENTRUM programmi missiooniga ühineda
Tervitades,
Darja Saar
SA Entrum tegevjuht

Nõustamine ja  info:
Helin Sööt
ENTRUM vabatahtlike koordinaator
56998575
helin.soot@energia.ee

No comments:

Post a Comment