Wednesday, January 18, 2012

Osale noorte tööseminaril!

Noorte omaalgatuslik grupp Novus Spectrum korraldab hakkajatele 18-26 aastastele noortele esmakordselt tööseminari, kus jagame näpunäiteid, kuidas hakkama saada Eesti tööturul ning mida silmas pidada tööle kandideerimisel.
 
Kutsume Teid reedel, 27. jaanuaril 2012 kell 10.30 Euroopa Liidu majja  (Rävala 4/Laikmaa 15, Tallinn) osalema aruteluseminaril noorte töötust puudutavate teemade üle.
Noorte tööseminari eesmärgiks on jagada kogemusi ja teadmisi noorte ettevõtlusest, üle-Euroopalise tööportaali EURES võimalustest. Oma mõtteid tööturu hetke olukorrast jagavad üliõpilaste esindajad. Lisaks õpetatakse koostama korrektset CV-d ja avaldust ning tuuakse näpunäiteid kuidas käituda töövestlusel, et olla edukas tööturul. Räägitakse vabatahtlikuks olemisest ning jagatakse ka palju asjalikku ja vajaminevat materjali!
 
Väga olulisena on tööseminari lõpus võimalik küsida infot karjäärinõustajatelt ning Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskus kutsub kõiki seminarist osavõtnud noori ka soovi korral oma kontorisse karjäärinõustamisele. 
 
Samuti kutsuvad seminari korraldajad ülesse kõiki noori kaasa võtma oma isiklikku CV-d, et selle kohta huvi korral kohapeal eksperdi arvamust saada.
 
Tutvu ajakavaga SIIN!
 
Registreerumiseks kirjuta 25. jaanuarini aadressil heikko@euroopaliikumine.ee ning lisa oma nimi, vanus, kool või tööasutus!
 
Ehk CV-d näppu ja noorte tööseminarile! Tule ja veeda oma reedene päev vabas ja mõnusas ent töises õhkkonnas koos teiste noortega.
 
 
Lisainfo:
HEIKKO KUKK
"Novus Spectrum: noored ja demokraatia" vabatahtlik
Eesti Euroopa Liikumine MTÜ
telefon +372 5818 1713
heikko@euroopaliikumine.ee
http://euroopaliikumine.ee/?id1=1287&id2=1376   
http://www.facebook.com/NovusSpectrum
 
 
Projekti on rahaliselt toetanud Euroopa Komisjon.
 --------------------------------------
EEL noorteprojektid:
Euroopa Noortekaart
Euroopa noorteinfo võrgustik Eurodesk
Eesti Noorteportaal NIP

No comments:

Post a Comment