Wednesday, April 7, 2010

"Ajujaht miljoni-ideele" otsib geniaalset äriplaani

Homme kell 20:30 algab Kanal 2s suur teleprojekt "Ajujaht miljoni-ideele". Viis zhüriiliiget peavad "närima läbi" sadu pööraseid pakkumisi, et leida televaatajate kaasabil Eesti kõige geniaalsem äri-idee. Finaalis ootab auhinnarahana koguni miljon krooni. Saadet juhib Olaf Suuder.

Sel neljapäeval jõuab Kanal 2 eetrisse suurejooneline ja põnev saatesari "Ajujaht miljoni-ideele", kus võistlevad kõige lennukamad vaimusünnitused. Iga võistleja usub kaljukindlalt, et just tema äri-idee teeb temast tulevase miljonäri!  

Konkursile laekus koguni 1751 ideed, neist pääses saatesse ainult iga kümnes. Osalejad peavad leidma parima võimaluse, kuidas oma leiutis või äriplaan zhüriile "maha müüa". Võistlejaid hakkavad hindama ning neile oma soovitusi jagama viis tuntud ettevõtjat ja investorit: Rein Kilk, Maire Milder, Mart Maasik, Andrei Korobeinik ja Valdo Randpere.

Finaalis jagavad zhürii ja televaatajad üheskoos miljonikroonise auhinnafondi. Eriauhindadena valitakse sel aastal tehnoloogiateemant, maailmavallutaja ja sotsiaalne ettevõtja ning Tallinna ja Tartu parim äriprojekt.

Saade valmib Kanal 2 koostöös EAS-i, SEB ja BDA Consultinguga. Saadet toodab Eesti juhtiv teleproduktsioonifirma BEC.

"Ajujaht miljoni-ideele" on Kanal 2 ekraanil neljapäeviti kell 20.30.

Lisainfo:
Heili Klandorf
avalike suhete ja turundusjuht
Kanal 2
6662458
heili@kanal2.ee

Kadri Ugand
Ajujahi projektijuht
BDA Consulting partner
525 5504
kadri@bda.ee

No comments:

Post a Comment